met een klontje strategie en een wolkje actie

Koffie en kansen

Hoe fijn is het wanneer iemand even intensief met je meedenkt? Alle aandacht op jou, je bedrijf en jouw vraagstelling en dat binnen een uur. Handig wanneer je zelf graag aan de slag gaat met marketing, maar wel wat strategie en creatieve input kunt gebruiken. Of wanneer je benieuwd bent naar mijn visie over waar het beter kan in jouw marketing. Kort, krachtig en dat allemaal tijdens een kop koffie! 

Hoe werkt dat?

Ik stuur je vantevoren een korte vragenlijst over jouw bedrijf en de vragen die je hebt. Ik scan jouw website, social media kanalen marketinguitingen en bekijk waar kansen liggen. Na een goede voorbereiding gaan we in gesprek (meestal via Skype, maar wanneer je in de buurt woont altijd liever in real life 🧡☕). Tijdens een goede kop koffie zoomen we in op jouw marketing to do’s. Een gesprek duurt meestal zo’n 60 minuten. Vragen die we kunnen behandelen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe krijg ik mijn websiteteksten aantrekkelijker?
  • Wat kan ik doen om meer mensen te bereiken met mijn Facebookberichten?
  • Ik wil een nazomeractie doen, heb jij ideeën?
  • Ik wil starten met Instagram, maar hoe pak ik dat aan?
  • Hoe krijg ik meer gezinnen naar mijn locatie?
Ik ga altijd voor praktisch resultaat, waar je bij wijze van spreken dezelfde dag nog mee aan de slag kunt. 
 

Voor wie is dit?

Voor iedereen die bezig is met de marketing van campings, theetuinen, restaurants, evenementenlocaties en andere recreatiebedrijven.  Een gedeelde liefde voor koffie is niet essentieel, wel mooi meegenomen. 

Wat kost dat?

De eerste kennismaking van 30 minuten is gratis, zo leren we elkaar kennen. 
Met sommige klanten doe ik daarna een paar keer per jaar even een boost van een uur. Het is ook een ideale manier om na een full focus dag weer de plannen scherp te houden. De kosten voor Koffie & Kansen zijn dan  €79,00 ex BTW per sessie. Daarna heb je gegarandeerd een bak vol inspiratie en zin om alles in praktijk te brengen. 

Dat wil ik!

Leuk! Boek hieronder direct een gratis afspraak in voor een kennismaking. 
Wil je een koffie & kansen boost van een uur?  Mail dan even, dan plannen we snel een tijdstip in. Dan spreken we elkaar misschien morgen al.