DOl op koffie, stippen en jurkjes, maar vooral:

Persoonlijk, creatief en betrokken

 Ik ben Karin Horstman en trotse eigenaar van I love kamperen. Ik werk meer dan 15 jaar als marketeer en de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd als contentmarketeer in de recreatiebranche. Vanuit I love kamperen heb ik veel kennis van de kampeerbranche opgedaan. Ik ben zelf enthousiast kampeerder en heb veel contact met mijn doelgroep: nieuwe kampeerders, veelal gezinnen. Voor bedrijven in deze branche kan ik waardevolle inzichten geven over deze doelgroep, gebaseerd op cijfers en ervaringen. 

Mijn expertise ligt bij:

  • Marketingstrategie
  • Branding
  • Social media
  • Contentmarketing

Mooie marketingwoorden…. kort gezegd zorg ik ervoor dat jouw locatie aantrekkelijk is in het hele boekingsproces van de gasten, zodat ze graag boeken. Vervolgens wil ik graag dat ze zich verheugen op hun uitje, een onvergetelijke tijd hebben op de locatie én dat weer verder vertellen. Het leukste aan mijn vak vind ik om naast een ondernemer te zitten en samen de marketing naar een hoger niveau te brengen. Ik ben een bofkont: de branches waar ik in werk zitten bomvol gepassioneerde ondernemers, die vaak een prachtig bedrijf hebben en daar met liefde over kunnen vertellen. Nu nog dat verhaal bij de klanten overbrengen, want ‘te bescheiden’ zijn deze ondernemers vaak wel. Ik ga voor persoonlijke aandacht, kom snel tot de kern van een probleem en ik sta bekend om mijn creatieve inbreng.

De kleindochter van de smid

Ik woon in Purmerend met mijn partner Steven. Gezien mijn werk zal het je misschien niet verbazen dat wij bijzonder graag op een terrasje zitten of er op uit gaan. We kamperen in een caravan, samen met onze drie kinderen. Ook wij hebben nog steeds ruzie bij het opzetten van de voortent 😉 Zuid 24 is het voormalige adres van het familiebedrijf van mijn opa in het dorp waar ik opgroeide. Het was een smederij, een prachtige ambachtelijke locatie waar hard en eerlijk werd gewerkt. Ik ben niet zo goed met aambeeld en hamer, maar met Zuid24 kan ik het ondernemerschap toch in de familie houden.

Wil je eens kennismaken met mij en kijken of ik iets voor jouw camping of locatie kan betekenen? Bel of app gewoon even, dan verdiep ik mij vantevoren in jouw bedrijf en krijg je alvast mijn marketingadvies. Natuurlijk vrijblijvend, en als je in de buurt van Noord-Holland bent nodig ik je graag uit voor een kop koffie ☕