Klaar met de kiekjes

Fotografie voor campings

Goede foto’s zijn essentieel voor recreatiebedrijven. Ze staan op jouw website en boekingssites en binnen een paar seconden weet een potentiële bezoeker of hij wil boeken. Een beeldbank met mooie, duidelijke en sfeervolle foto’s is daarom van essentieel belang om boekingen binnen te krijgen. Door goede fotografie voor campings kunnen we laten zien waar jouw plekje voor staat én je kunt je onderscheiden van de concurrentie. 

Fotografie voor campings 

Ik ben professioneel smartphonefotograaf en heb al vele bestemmingen gefotografeerd. Dat doe ik voor reviews op mijn platformen I love kamperen en I love Noord-Holland, maar ook in opdracht voor campings en andere bedrijven. Ik maak een beeldbank, zodat je altijd voldoende foto’s hebt voor gebruik op de website, maar ook op social media en offline media. Dan hoef je niet meer te vertrouwen op toevallige snapshots! 

Wat is een smartphone fotograaf?

Door razendsnelle innovatie zijn de camera’s in telefoons zijn in de afgelopen jaren van heel goede kwaliteit geworden. In combinatie met de juiste kennis, creatief inzicht en fotobewerking haal ik daarmee mooie resultaten. Voordeel voor jou is dat ik geen torenhoge investeringen hoef te doen in apparatuur en dus goed betaalbaar ben. Het resultaat is dat jij een uitgebreide beeldbank hebt met foto’s die ook in hogere resolutie te gebruiken zijn. Ik maak gebruik van mijn iPhone 8 Plus en losse hulpmiddelen.

Hoe werkt dat?

Van tevoren heb ik een uitgebreid gesprek met jou. Waar sta je voor? Wat zijn jouw ideale klanten? Wat zijn de sterke punten van jouw locatie? Door mijn jarenlange ervaring met campings en recreatiebedrijven zie ik snel waar we de nadruk op kunnen leggen. Dan ga ik aan de slag, ik neem ruim de tijd om tot de juiste resultaten te komen. De beeldbewerking doe ik thuis en samen kiezen we de beste foto’s. Daarna mag jij alle foto’s rechtenvrij gebruiken.

Wat kost dat?

Reken op een bedrag van een paar honderd euro, afhankelijk van jouw locatie, vestigingsplaats en specifieke wensen. Alle foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken, dus je hebt de komende seizoenen genoeg beeld voor jouw website, boekingssites en andere uitingen. Dan hoef je daar niet meer over na te denken! Mail direct even, dan heb je snel een voorstel.