Workshop

Social media

Je hebt waarschijnlijk al enige social media kanalen, maar je weet dat de ontwikkelingen razendsnel gaan en dat er vast méér te halen is. Ik geef een inspirerende workshop over de mogelijkheden van social media voor jouw bedrijf! Ik zet social media uiteraard al jaren in voor mijn eigen merken, maar ook voor mijn functie in verschillende ondernemingen gebruikte ik dit op professioneel niveau. Ik volg de ontwikkelingen en vertaal ze naar de recreatiebranche. 

De workshop is inspirerend, maar interactief. Ik ga altijd voor actie: direct dingen in praktijk brengen. Handig om daar verschillende medewerkers bij te betrekken. Denk aan verkoopmedewerkers, receptie, animatie, onderhoud, directie… allemaal functies die iets kunnen bijdragen op jouw kanalen.  Ik vertel over de brede mogelijkheden van social media, wat werkt (en wat niet) en samen zorgen we voor een strategie voor de komende maanden. Je kunt direct aan de slag!

Deze presentatie is heel praktisch en inspirerend. Helemaal gespitst op jouw bedrijf en branche. Geschikt voor restaurants, theetuinen, activiteitenlocaties, merken in de kampeerbranche, kampeerwinkels, dealers van kampeermiddelen, campings en andere leisurebedrijven!

Mail even met informatie over de locatie, de doelgroep voor wie je een workshop zoekt en de gewenste onderwerpen, dan ontvang je van mij een passende offerte.