Klaar met kiekjes

Workshop smartphonefotografie

Wat is toch het verschil tussen die prachtige professionele foto’s en jouw eigen kiekjes? Dat ligt meestal niet aan de kwaliteit van de camera, maar aan de kwaliteit van jouw vaardigheden. Met wat hulp kun jij óók mooie foto’s maken die je kunt gebruiken voor de website, social media en flyers. Gewoon met de telefoon! Door de kwaliteit van de huidige smartphonecamera’s kun je met je telefoon goede en bruikbare foto’s maken, maar er zijn wel aandachtspunten. Tijdens een workshop smartphonefotografie laat ik alle mogelijkheden zien, gaan we dieper in op de technische aspecten en gaan we samen foto’s bewerken. Daarnaast leer ik je anders kijken, zodat jouw foto’s een verhaal gaan vertellen. 

workshop smartphonefotogarfie noord holland
Met de juiste fotografie heb je altijd voldoende foto’s voor social media, de website en boekingssites!

Workshop smartphonefotografie:

  • Mogelijkheden van de telefoon
  • Technische aspecten zoals scherpte-diepte en compositie
  • Bewerken van foto’s
  • Leren kijken: welke foto’s werken voor jouw locatie en doelgroep?

Dit is een workshop voor campingeigenaren, die zelf ook de marketing van hun camping bijhouden. Maar zeker ook voor campingmedewerkers. Leuk om bijvoorbeeld met het hele team te doen, iedereen kan zo bijdragen aan een goede beeldbank. Denk hierbij aan animatiemedewerkers, onderhoud, receptie, facilitair beheer of marketingmedewerkers. De workshop is geschikt voor meerdere merken en uitvoeringen telefoons. Het is natuurlijk wel belangrijk dat er een redelijke camera op zit, maar het hoeft echt niet het allernieuwste model te zijn.

Ik doe de workshops bij jou op locatie, zodat we direct aan de slag kunnen! 

Wat kost een workshop smartphonefotografie?

Ergens tussen de honderd en paar honderd euro, afhankelijk van de grootte van de groep en jouw locatie. Mail direct even, dan heb je misschien vandaag al een offerte liggen. Dan kunnen we snel een datum plannen en aan de slag! 

Foto’s laten maken

Heb je helemaal geen zin in een workshop en wil je gewoon een set goede foto’s die je kunt gebruiken voor de website, boekingssites en social media? Ik maak ook foto’s in opdracht. Daar lees je hier meer over.