consider it done

Marketing uitbesteden

Soms is het fijn om een deel van de marketing uit te besteden. Zo hoef je niet om te kijken naar jouw website, social media kanalen, nieuwsbrieven en offlinemedia. Marketing is tenslotte een vak…mijn vak! Ik ben gespecialiseerd in marketing voor campings en de kampeerbranche, dus we spreken dezelfde taal. Een incidentele opdracht of structurele marketingondersteuning: ik kom je helpen! Dan kun jij door met alle andere zaken op je to do lijst. Een paar voorbeelden:

Webteksten schrijven

Denken mensen na het lezen van jouw website: wow, dáár wil ik heen? Dat is wel de bedoeling… Ik schrijf heldere en sfeervolle teksten en hou daarbij rekening met de juiste zoekwoorden. Ik heb veel ervaring met SEO teksten schrijven.

Social media uitbesteden

Het consistent bijhouden van verschillende social media kanalen is essentieel, maar vraagt veel aandacht. Ik zorg voor de juiste content op alle kanalen en hou de reacties bij. Samen bepalen we de inhoud, zodat deze past bij jouw marketingstrategie.

Nieuwsbrieven

Ik maak jouw nieuwsbrieven, met pakkende teksten en de juiste beelden. Zo hou je regelmatig contact met jouw bezoekers. Ik heb ervaring met meerdere mailplatformen.

Video’s en foto’s

Relevante content via verschillende kanalen bij de juiste doelgroep krijgen: dat is contentmarketing. Ik zorg voor foto’s, video, teksten en creatieve beelden van jouw locatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw gast zin krijgt om bij je te verblijven! 

Offline marketing

Ik ben inmiddels meer dan 15 jaar marketingspecialist en heb in het bedrijfsleven veel verschillende opdrachten gedaan. Wil je offline communicatiemiddelen laten maken, een evenement organiseren, de bewegwijzering leuker en duidelijker maken, het logo veranderen of juist eens goed doorvoeren, een jaarverslag maken of een marketingactie opzetten? Laat mij meedenken!

Marketing uitbesteden kan zowel incidenteel of met vaste afspraken. Mail of bel even, dan bespreken we dat gelijk even.