Workshop

Kampeertrends

Als influencer en marketeer ben ik al jaren actief in de kampeerbranche. Ik herken trends en heb veel contact met kampeerders. Tijdens deze inspiratiesessie bij jouw bedrijf zoom ik in op de kampeertrends voor de komende jaren en de ontwikkelingen in de kampeerbranche. Waar ligt de behoefte van verschillende groepen kampeerders en hoe kan jouw locatie hier op inspelen? Op actieve wijze betrek ik de aanwezigen bij de inhoud, met als doel te enthousiasmeren en te inspireren.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur, met een presentatie over trends en een interactief gedeelte met opdrachten om direct zelf de kennis in de praktijk in te zetten. Hieruit komen de meest creatieve inzichten!

Deze presentatie is interactief en op maat gemaakt gemaakt voor jouw bedrijf. Geschikt voor merken in de kampeerbranche, kampeerwinkels, dealers van kampeermiddelen en campings. Goede inspiratie voor directies, maar zeker ook voor receptiemedewerkers, het salesteam of marketingmedewerkers. 

Mail even met informatie over de locatie, voor welke doelgroep (functies, kennis) je een presentatie zoekt en wat achtergronden over het bedrijf, dan ontvang je van mij een passende offerte.