Een jaar samen werken aan jouw camping

Jaarprogramma marketing

Herken je dit?

Als campingeigenaar heb je veel bordjes hoog te houden. De dagelijkse werkzaamheden op het terrein, de vragen van gasten, reserveringen…en dan ook nog de marketing. Is je website aantrekkelijk? Krijg je genoeg lievelingsgasten op je terrein? Ben je goed vindbaar op Google? Sta je op de juiste sites vermeld en hoe maak je goede foto’s? Het lijkt soms alsof je overal verstand van moet hebben….en de ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel. Ik vind marketing superleuk en ben er dagelijks mee bezig. Ik heb mij gespecialiseerd in de kampeerbranche en dat is heel handig voor jou! 

Ik heb een jaarprogramma ontwikkeld waarin ik mijn tips met je deel. Met het jaarprogramma krijg je in 26 lessen waardevolle kennis die je DIRECT in praktijk kunt brengen. Geheel toegespitst op jouw situatie: kleine tot middelgrote campings. Van vindbaarheid tot influencers en van social media tot branding en boekingssites. Zo kun je op jouw eigen tempo aan de slag, maar wél met persoonlijk contact (en soms een liefdevolle stok achter de deur). 

marketing voor campings jaarprogramma

Wat ga je leren?

Je krijgt elke twee weken een mail met daarin alle tips en uitleg over een onderwerp. Elke maand is er een ander thema en elk thema heeft dus twee lessen. De lessen bevatten (afhankelijk van het onderwerp) video, tekst, werklijsten en/of een e-book. Ik geef veel voorbeelden en vooral veel praktische handvaten zodat jij hiermee ook echt aan de slag kunt. Dit zijn de thema’s:

 • De basis: beginnen bij de belangrijkste vragen
 • Jouw ideale gast (en hoe vind je die)
 • De website (van kijker naar boeker)
 • Online marketing
 • Social media - met een plan
 • Facebook en Instagram
 • Branding (over vormgeving van jouw 'merk')
 • Klantenbinding (zo komen ze weer terug)
 • Fotografie
 • Video
 • E-mailmarketing
 • Upsells

Voor wie is deze training?

Het jaarprogramma is geschikt voor eigenaren of beheerders van een kleine tot middelgrote camping die zelf verantwoordelijk zijn voor de marketing. Je hebt een website en wellicht doe je al van alles op social media, maar je twijfelt of je voldoende actuele kennis hebt. Er kan zovéél meer en soms weet je niet waar je moet beginnen! Het jaarprogramma is geen snelle ‘snack’, je bent bereid om hier gedurende een langere periode tijd in te investeren. Begint het hoogseizoen en kom je er even niet aan toe? Geen probleem, je volgt het programma op je eigen tempo. En bij vragen ben ik er voor je! 

Over mij

Ik werk inmiddels 15 jaar als marketeer voor verschillende bedrijven. De laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in marketing voor de kampeerbranche. Op mijn eigen platform I love kamperen inspireer ik maandelijks duizenden kampeerders en ik weet wat (en hoe) zij zoeken voor hun volgende vakantie. Ik ben een echte contentmaker: schrijven, foto’s, video’s hebben mijn voorliefde. Maar I love kamperen werd groot door vindbaarheid (SEO) en er echt een ‘merk’ van te maken. Deze kennis zet ik in voor kampeermerken, caravandealers en andere bedrijven in deze branche.

Dat leer ik jou ook graag, want ik vind dat er teveel kleine campings zijn die niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Simpelweg omdat ze niet gevonden worden of er niet aantrekkelijk uitzien voor de juiste doelgroep. Zonde van jullie harde werk, dus laten we aan de slag gaan! 

Prijzen en inhoud

Basis

 • 26 lessen in verschillende thema's
 • Per les uitleg per video, artikelen en/of voorbeelden

€ 199,95

Eenmalige uitgave, je zit nergens aan vast. Je kunt het programma op jouw eigen tempo volgen. Prijzen ex BTW.

VIP

 • 26 lessen in verschillende thema's
 • Per les uitleg per video, artikelen en/of voorbeelden
 • Vier persoonlijke marketinggesprekken per Skype
 • Vragen stellen per mail

€ 349,95

Eenmalige uitgave, je zit nergens aan vast. Het eerste gesprek wordt spoedig ingepland, zodat je goed van start kunt. Je kunt het programma op jouw eigen tempo volgen. Prijzen ex BTW.  

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zoveel van marketing. is het niet te moeilijk?

Ik heb dit programma speciaal gemaakt voor campingeigenaren die geen gespecialiseerde kennis en geen eigen marketingmedewerker hebben. Je hoeft dus niet veel kennis te hebben. Wanneer je vragen hebt, kun je mij altijd even mailen. 

Hoeveel tijd neemt dit in beslag?

Ongeveer twee uur per les. Maar dat ligt ook aan jouw inzet: je kunt dit geheel op eigen tempo volgen. In het hoogseizoen even wat minder doen? Geen probleem, de lessen blijven beschikbaar gedurende het jaar. 

 

WANNEER BEGINT HET JAARPROGRAMMA WEER?

Dit programma start wanneer jij wilt. Zodra je inschrijft, ontvang je vanzelf de eerste les in jouw mail.

Kan ik halverwege stoppen?

Je kunt je natuurlijk uitschrijven, maar voor dit digitale product ontvang je geen geld retour. Natuurlijk kun je wel besluiten om de ontvangen lessen op een ander moment te volgen, binnen een jaar na de startdatum. 

Wanneer worden de gesprekken ingepland?

Kies je voor het VIP pakket?  Dan plannen we elk kwartaal een gesprek. Zo kun je aan de slag met de materie en jouw vragen stellen. Ik kan met je meedenken over jouw situatie.